WATERBED ONDERHOUDEN

Waterbed onderhouden

 

Waterbed onderhouden = duurzaamheid verlengen.

Uw waterbed onderhouden is nodig zodat u er optimaal van kan blijven genieten en deze vele langer frisser zal blijven ruiken. Want water dat ingesloten zit in een waterzak kan namelijk beginnen stinken. Er kan zelfs een broeihaard ontstaan, voor oa. schimmels, als u uw waterbed nooit eens reinigt. Om dit te voorkomen is het nodig dat u zowel de binnenkant als de buitenkant van uw watermatras goed, en op regelmatige basis, blijft onderhouden. Het vraagt zeker niet veel werk noch meer extra tijd van u. Laat u hierdoor zeker niet ontmoedigen of afschrikken. 

Wij geven u alvast enkele tips om uw waterbed in topconditie te houden:

  • Voeg 2 maal per jaar een conditioner toe aan het water in de watermatras. Zo blijft het water zuiver en krijgen bacteriën geen kans. 
  • Reinig het vinyl op regelmatige basis om ook de buitenkant van uw watermatras fris en hygiënisch te houden. 
  • Net zoals uw dekbed dient ook de tijk van uw watermatras gewassen te worden. Deze vangt namelijk ook transpiratievocht op. Het is sowieso aan te raden om de tijk dagelijks te verluchten. 
  • Soms kan er na verloop van tijd wat lucht in uw watermatras komen waardoor deze begint te klotsen. Dan is het nodig om even uw watermatras te ontluchten om zo uw slaapcomfort te blijven behouden.
  • Last but not least: het is altijd handig om standaard een reparatiesetje in huis te hebben. Beter goed voorzien dan slecht beholpen. 

Al de benodigde onderhoudsproducten voor uw waterbed zijn bij ons te verkrijgen. 

Andere vragen?

Zit u met andere vragen betreffende het onderhoud van uw watermatras?

Neem dan gerust contact op met ons. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij echte waterbed-experts.

 
 

Gebruik maken van onze waterbedservice? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend!

Boven