KAYORI

Kayori bedtextiel
 

De oorsprong

Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar Kayori in gelooft. Voor hun is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek is Kayori in het najaar van 2018 ontstaan: duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn.

De eerste stap naar een duurzame wereld werd gezet met bedtextiel, een logische én impactvolle eerste stap aangezien het overgrote deel van alle textielproducten welke wij in het dagelijks leven gebruiken op een nietverantwoorde manier wordt vervaardigd.

Ondertussen hebben ze een brede variatie aan productgroepen: bed- & badtextiel, interieurgeuren, lichaamsverzorging en badkamer accessoires.

Hun missie

Via de verticaal geïntegreerde supply chain en een ongelooflijke ontwerpteam is Kayori in staat een ongeëvenaarde balans tussen prijs, stijl en vooral kwaliteit te bieden. Bewuste consumptie wordt zo aantrekkelijk en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Dat bewustzijn is hun uitgangspunt, kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die ze maken, met passie voor het productieproces en met oog voor detail.

Duurzame producten

Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Al hun producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Ze vermijden agressieve middelen in al hun producten, denk hierbij aan chemicaliën om textiel te behandelen of agressieve reinigers in cosmetica. Kayori kiest ervoor om de natuur in haar kracht te zetten, hierom maken ze gebruik van minimale bewerkingen. Ze ontwerpen al hun producten met respect voor de planeet door gebruik te maken van natuurlijke vezels en  het zorgvuldig uitzoeken van hun materialen.

Natuurlijke kwaliteit

Alles wat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Om de kwaliteit en beloftes te kunnen waarborgen maken zij gebruik van verschillende keurmerken zoals GOTS, BSCI en PETA. 

 

Kom de collectie van KAYORI ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken.

Boven