CELSO DE LEMOS

Celso de Lemos

 

Celso de Lemos, luxueuze huislinnen uit het groene hart van Portugal. 

Al 40 jaar reizend over de hele wereld selecteert Celso de Lemos de meest verfijnde katoen, zijde en linnen. Ze gaat verder op een eindeloze zoektocht naar mogelijkheden en perfectie. Door het samenvoegen van de kennis van het verleden met de laatste nieuwe technieken, creëren zij de beste draad. Met de fijnste natuurlijke vezels, het meest nauwgezette vakmanschap, de weelderige kleurschakeringen en de sublieme jacquards is de Celso de Lemos collectie geïnspireerd door de wonderen der natuur, de pracht die ons omringt. Portugal is het middelpunt van deze prachtige textielproductie. 

Celso de Lemos kan elke wens in vervulling laten gaan en zet de standaard voor ‘Haute Couture’ in bedlinnen.

Kwalitatief zacht en sterk

De Giza Extra Longe Staple cotton (ELS) heeft gladde en lange vezels. De vezels zijn lang en dun, maar ook sterk en benaderen perfectie. Dit resulteert in linnen met een gladde, zijdeachtige touch en uitstraling. De lengte van de vezel is recht evenredig met zijn veerkracht en kwaliteit. Het garen gemaakt van het ELS katoen toont uitzonderlijke sterkte, kwaliteit en zachtheid.

Deze uitzonderlijke katoenen bloemen worden met de grootste zorg met de hand geplukt om de fijne vezels niet te beschadigen. 

Met liefde voor de natuur

Alle productieprocessen worden geleid met het grootste respect voor het milieu. Elk textiel dat ze vervaardigen voldoet aan Oeko-Tex Standard 100; een garantie voor de consument dat hij een verantwoord geproduceerd en veilig product koopt. Het Oeko-Tex-label toont hun toewijding om te investeren in ecologie door gebruik te maken van biologische waterbehandeling en biologisch afbreekbare producten. Bovendien streeft het productieproces naar respect voor ons milieu. En Celso de Lemos draagt graag bij aan ons toekomstige leven. Daarom investeren ze jaarlijks in milieuvriendelijke projecten en energiebesparende maatregelen. Ze willen een voorbeeld zijn en investeren in een mooie, schone wereld, nu en in de toekomst.

Natuur is de toekomst, natuur is het leven.

Kom de collectie van CELSO DE LEMOS ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken. 

Boven