NOMO

Nomo stoffen

 

De oorsprong van Nomo

Al de stoffen van Nomo worden in Europa bedrukt en/of geweven door zorgvuldig geselecteerde, sociaal en ecologisch bewuste productiepartners.  

Ze hebben hele mooie partnerships met al hun wevers. Het zijn allen vakmensen met wie ze hun passie voor mooie stoffen delen.

Elk van hen heeft in verschillende fases van het productie proces een kwaliteitsteam klaar staan dat er voor zorgt dat onze stoffen onberispelijk zijn. Elke meter stof nauwkeurig onderzocht. 

Keuzestress in stoffen

De kwaliteit en keuze van je bedlinnen heeft een grote invloed op jouw slaapcomfort. 

Over de hele de wereld zijn heel wat soorten katoen te vinden. Slechts 4 landen in gans de wereld hebben variëteiten waarvan de katoenvezels lang genoeg, stevig genoeg én fijn genoeg zijn om high-end te kunnen dienen: India, Peru, de VS en Egypte. Deze kwaliteit katoen heeft het label ELS: Extra Long Staple cotton. Deze katoen is “de Rolls Roys” van alle katoenen! Bovendien heeft katoen het vermogen veel vocht op te nemen en is het een droom in onderhoud.

* Verkies je heerlijk fris, krakend bedlinnen? Kies dan voor PERCALE katoen. Percale geeft je een fris gevoel tijdens de warme zomernachten, percale is stevig en voelt zeer soepel aan.

* Wil je nog meer luxe, dan is SATIJN katoen jouw match. Onze satijn is uitermate luxueus en voelt buitengewoon zacht aan. ELS satijn katoen vind je ook in vele luxe hotels over heel de wereld.

*Koude wintermaanden? Dan is het tijd voor Nomo draadgeverfde FLANEL. Geen logge dikke pakken, maar een hele fijne zachtgeruwde katoen flanel om jezelf extra te verwennen en heerlijk in weg te knuffellen.

Maatwerk met oog voor detail

Mooie, verfijnde details verhogen het comfort en onderstrepen het luxueuze karakter van elk individueel Nomo-product.

Nomo staat bekend om zijn excellente service op het gebied van maatwerk. Alles wordt geconfectioneerd met zeer veel zorg in ons eigen atelier in Litouwen. In Litouwen hebben ze een enorme know-how en bovendien zijn de Litouwers een heel trots volk, elk stuk dat ze maken is een juweeltje.

Ook dekbedovertrekken in speciale maten worden in hun atelier samengesteld zodat elk product perfect past. Daarna worden de producten zorgvuldig gestreken en verpakt.

Beddengoed op z’n mooist

Goed slapen in mooi bedlinnen is voor ons een passie. Een passie die we graag met jou delen. Onze Nomo bedlinnen collectie ontwerpen we niet alleen met veel liefde, maar met veel respect voor mens en natuur.

De basis van onze Nomo collectie is kwaliteit, top kwaliteit, en dit in de breedste zin van het woord.

Kom de collectie van NOMO ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken.

Boven