Nomo

NOMO BEDDENGOED OP ZIJN MOOIST!

Goed slapen in mooi bedlinnen is voor ons een passie. Een passie die we graag met jou delen. Onze bedlinnen collectie ontwerpen we niet alleen met veel liefde, maar met veel respect voor mens en natuur.

De basis van onze collectie is kwaliteit, top kwaliteit en dit in de breedste zin van het woord:

STOFFEN

De kwaliteit en keuze van je bedlinnen heeft een grote invloed op jouw slaapcomfort. 

Over de hele de wereld zijn heel wat soorten katoen te vinden. Slechts 4 landen in gans de wereld hebben variëteiten waarvan de katoenvezels lang genoeg, stevig genoeg én fijn genoeg zijn om high-end te kunnen dienen: India, Peru, de VS en Egypte. Deze kwaliteit katoen heeft het label ELS: Extra Long Staple cotton. Deze katoen is “de Rolls Roys” van alle katoenen! Bovendien heeft katoen heeft het vermogen veel vocht op te nemen en is een droom in onderhoud.

* Verkies je heerlijk fris, krakend bedlinnen? Kies dan voor PERCALE katoen. Percale geeft je een fris gevoel tijdens de warme zomernachten, percale is stevig en voelt zeer soepel aan.

* Wil je nog meer luxe, dan is SATIJN katoen jouw match. Onze satijn is uitermate luxueus en voelt buitengewoon zacht aan. ELS satijn katoen vind je ook in vele luxe hotels over heel de wereld.

 

Koude wintermaanden? Dan is het tijd voor NOMO draadgeverfde flanel. Geen logge dikke pakken, maar een hele fijne zachtgeruwde katoen flanel om jezelf extra te verwennen en heerlijk in weg te knuffellen.

OORSPRONG

Al onze stoffen worden in Europa bedrukt en / of geweven door zorgvuldig geselecteerde, sociaal en ecologisch bewuste productiepartners.  

We hebben hele mooie partnerships met alle onze wevers. Het zijn allen vakmensen met wie we onze passie voor mooie stoffen delen.

Elk van hen heeft in verschillende fases van het productie proces een kwaliteitsteam klaar staan dat er voor zorgt dat onze stoffen onberispelijk zijn. Elke meter stof nauwkeurig onderzocht. 

AFWERKINGEN EN DETAILS

Mooie, verfijnde details verhogen het comfort en onderstrepen het luxueuze karakter van elk individueel NOMO-product.

NOMO staat bekend om zijn excelente service op het gebied van maatwerk. Alles wordt geconfectioneerd met zeer veel zorg in ons eigen atelier in Litouwen. In Litouwen hebben ze een enorme know-how en bovendien zijn de Litouwers een heel trots volk, elk stuk dat we maken is een juweeltje.

Ook dekbedovertrekken in speciale maten worden in ons atelier samengesteld zodat elk product perfect past. Daarna worden de producten zorgvuldig gestreken en verpakt.

Boven