SOFABED

Slaapbank Sofabed

 

Slaapbanken van Sofabed, Belgisch vakmanschap

Sofabed maakt slaapbanken van hoge kwaliteit. Je kan kiezen tussen een eenzit, een tweezit (met longchair), een slaapbank met opbergruimte of een grote hoeksalon. Bij Sofabed hebben we stoffen slaapbanken en lederen slaapbanken. Er zijn ook onderhoudsvriendelijke, afwasbare stoffen beschikbaar. De matrassen van onze slaapbanken zijn van Belgische makelij. Ze worden met de hand vervaardigd in België en bieden dagelijks slaapcomfort. Er zijn diverse matraslijnen beschikbaar met verschillende comfortniveaus en opties (comfortlagen) in verschillende afmetingen. Bovendien kan u opteren voor afneembare hoezen.

Sofabed collecties

De modellen van Sofabed zijn opgedeeld in 3 niveau’s: High Comfort, Premium Comfort en Prestige Comfort.

High Comfort slaapbanken hebben een lattenbodem met een matras van 14 cm dik.

Premium Comfort slaapbanken zijn uitgerust met een metalen grid en een matras van 18 cm dik. 

Prestige Comfort slaapbanken hebben eveneens een metalen grid als bedbodem maar hebben een matras van 21 cm dik. 

Alle modellen zijn uitgerust met een hoogwaardgie drieplooimechaniek, die in België en Italië geproduceerd wordt. Het grote voordeel hiervan is dat het zit- en slaapcomfort gescheiden zijn. U slaapt dus niet op de kussens van uw sofa of op een dun schuimmatrasje, maar op een pocketveren of bonnellveren matras, die ondersteund wordt door een lattenbodem of metalen grid, zoals bij een echt bed. De drieplooimechaniek kan u bovendien in een handomdraai in- en uitklappen.

Hoe kies je de ideale slaapbank?

Een kleine studio of een grote living? Een gastenkamer of een tweede verblijf? Sofabed heeft een slimme oplossing voor elke ruimte. Kies je favoriete model en personaliseer je slaapbank met prachtige kwalitatieve stoffen of leder.

Welke slaapbank de juiste is voor jou hangt af van jouw smaak, jouw behoeften en uiteraard jouw beschikbare ruimte. We helpen je graag bij het vinden van de ‘perfect fit’.

Kom de collectie van SOFABED ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken. 

Boven