MAGNITUDE

Magnitude boxspring

 

De vakman van je nachten sinds 1930

Het Magnitude merk- en bedconcept is de exponent van een lange Vlaamse textieltraditie. Een passie voor manueel vakmanschap, een oog voor detail en een drang naar perfectie, dat zijn de dingen waarvan dromen zijn gemaakt. Bij Magnitude wordt de liefde voor het ambacht van generatie tot generatie doorgegeven en voortdurend gekoesterd, verfijnd en vernieuwd. Want bij hun gaan traditie en innovatie hand in hand. Zo zijn we zeker dat ook vele toekomstige generaties van dromers kunnen ontwaken in een Magnitude bed. “Wat we zelf doen, doen we beter”. Voor de ene is het een holle boutade, voor ons is het een filosofie. Onze productie gebeurt van a tot z in eigen atelier. Ons vak ademt de zeldzame kwaliteit van een onverwoestbare regionale textieltraditie.

1001 nachten

Magnitude biedt je 1001 mogelijkheden om jouw eigen persoonlijk droombed te creëren. Alles vertrekt vanuit jouw gevoel, jouw ideeën, jouw persoonlijke smaak. Jij creëert de look, jij bepaalt de mood, jij kiest de kleuren en de stoffen. Magnitude geeft je de keuze uit een breed en gevarieerd assortiment stoffen van gerenommeerde stoffenfabrikanten. Van pure eenvoud tot hyperexclusief. Van katoen, wol met viltlook en velours tot 100% linnen of een mengeling van viscose/polyester en linnen. Met verschillende structuren en touchés die variëren van zijdezacht tot heerlijk stoer. Maar ook echt leder van Europese herkomst met elegante zadelstiksels behoren tot de opties. Van tijdloos klassiek tot verrassend gedurfd, Magnitude kent nauwelijks grenzen. De enige beperking is je eigen fantasie. 

Hartverwarmende luxe

Het geheim van elk Magnitude bed schuilt in de symbiose tussen twee bijzondere comfortdimensies: een ‘aangenaam onthaal’ en ‘diepe veerkracht’. Voor een ‘aangenaam onthaal’ zet Magnitude hoogwaardig Talalay latex uit Zuid-Oost Azië in voor de afdeklaag in de matraskernen en comforters. 100% natuurlijk comfortabel linnen voor de bekleding. En antistatische, isothermische wildzijde die koel aanvoelt bij warm weer en aangenaam warm bij koude temperaturen. Je neervlijen op een Magnitude bed voelt dan ook aan als thuiskomen. De ‘diepe veerkracht’ bekomen we door het gebruik van individueel reagerende zakjesveren in de boxspring en in de ziel van de matras. De combinatie van ‘aangenaam onthaal’ en ‘diepe veerkracht’ creëert een unieke comfortervaring die maar weinig andere fabrikanten van luxebedden ook maar enigszins weten te benaderen.

Al de steun die je nodig hebt

Voor een Magnitude bed is alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom kiezen we systematisch voor de meest hoogwaardige materialen en grondstoffen. Zoals gecertificeerd dennenhout uit Scandinavië voor de basisconstructie van je bed. Een Magnitude bed wil jou intens dragen en ondersteunen, een hele nacht lang. Daarom heeft elke Magnitude matras en boxspring verschillende ondersteuningszones die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke contouren. Deze zones, elk voorzien van specifieke veertypes, geven elk een verschillende tegendruk zodat je hoofd, schouders, lenden, heupen en benen perfect zijn ondersteund. Hoogwaardige afdeklagen van 100% Talalay natuurlatex en een soepeler verenpakket in de schouderzone van de boxspring stemmen de ondersteuning naadloos af op jouw lichaam. Zo bieden deze luchtige matrassen ook een maximale veerkracht aan.

Slaap hemels

Alle Magnitudehoezen hebben een hoog absorptie- en vochtregulerend vermogen dat je lichaam ’s nachts in een ideaal temperatuurspectrum houdt en je transpiratievocht optimaal afvoert. Zo kan je lekker doorslapen en ontwaak je fit en verkwikt. Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor de Magnitude Oxygène (Plus) hoes en de Oxygène Exclusif hoes. Deze hoogtechnologische oplossing zorgt voor een superieure vochthuishouding dankzij een uniek viscosebreisel met luchtkanaaltjes die het vocht onmiddellijk opnemen en afvoeren waardoor het meteen verdampt. Bovendien bevat elke vezel van deze hoezen ‘probiotica’ die het voedsel voor de huisstofmijt neutraliseren waardoor de matrashoezen gegarandeerd vrij zijn van huisstofmijt.

Kom de collectie van MAGNITUDE ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken. 

Boven