Magnitude

Magnitude inspireert, stileert, stoffeert, combineert...

Vederzachte boxsprings om zalig in weg te zinken, gestoffeerde achterwanden, geraffineerde bedbankjes, stijlvolle afwerkingen met oog voor detail, sierlijke plaids en onweerstaanbare accessoires...jij kiest de elementen en bepaalt de sfeer.Open je ogen en wordt wakker in een droom. word wakker in een droom van een bed.

Ambachtelijke traditie

Boxsprings maken is een werk van lange adem, een kwestie van talent en vakmanschap, maar ook van liefde en geduld.
Onze ervaring is dan ook gerijpt over 4 generaties tot de verfijnde stielkennis die als een watermerk van uitgepuurde stijl van Magnitude® verzekert.
Het is een gedroomde symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie.
Oogstrelend slaapcomfort, in naam van de nacht...

Ergonomisch comfort

Magnitude voert niet alleen esthetiek hoog in het vaandel, maar plaatst ook uw comfort op de eerste plaats. Zo is er de keuze uit een zachte, medium of vaste uitvoering van de boxspring. Die keuze kan u maken aan de hand van uw persoonlijke Body Mass Index of BMI. De BMI is een index die een indicatie geeft van uw gewichtsklasse, rekening houdend met uw lengte. U bekomt de BMI-index door uw gewicht (uitgedrukt in kg) te delen door het kwadraat van uw lengte (uitgedrukt in meter). De BMI-index wordt in veel medische middens gebruikt. Op basis van deze BMI-indicator kan het slaapcomfort aan de individuele behoeftes van de consument worden aangepast.

Boven