TEMPUR

Tempur Boxspring/Matras
 

Tempur bedden: voor iedereen een passend bed

Een goed bed is essentieel voor een goede nachtrust. Alle Tempur bedden zijn dan ook gemaakt van hoogwaardig materialen. Bovendien is het natuurlijk belangrijk dat uw bed goed past in uw slaapkamer. Bij Tempur is het daarom mogelijk om uw bed volledig naar eigen wens samen te stellen. Van kleur tot hoofdbord en van bedombouw tot potenset: u kiest zelf hoe uw bed eruit ziet. Zo creëert u het perfect design bed voor uw slaapkamer.

lets wat u nergens anders ter wereld vindt

Het materiaal van een Tempur bed is traagschuim, maar geen enkel traagschuim is Tempur materiaal. Deze formule is altijd geheim gebleven. Minder dan 10 mensen wereldwijd weten hoe het gemaakt wordt. En zij werken allemaal voor Tempur. Sinds ze voor het eerst traagschuim matrassen en kussens creëerden in 1991, is Tempur materiaal de kern van al hun producten. Tempur materiaal is visco-elastisch, wat betekent dat het zowel vloeibaar als veerachtig is. Dit dankzij de miljarden ultragevoelige open cellen die tussen een vaste en vloeibare staat inzitten.

Dat is het geheim. Het moment dat u gaat liggen voelt als pure magie omdat de miljarden ultragevoelige cellen direct reageren op uw lichaamsvorm, -gewicht en -warmte. Ze passen zich aan en vormen naar uw contouren. De bewezen drukverlaging geeft uw lichaam de beste comfort en ondersteuning. Wat u helpt sneller in slaap te vallen en helpt woelen en draaien te verminderen. Het absorbeert bewegingen van uw partner, zodat u elkaar minder stoort. Hoe een Tempur bed werkt is complex, maar wat het doet is simpel: u ervaart echte, rustgevende slaap.

Langdurige, compromisloze kwaliteit

Kwaliteit staat centraal bij alles wat ze doen. Hun productiefaciliteit voor matrassen en kussens in Denemarken – een land dat bekend staat om zijn iconische design en deskundig vakmanschap – is de thuisbasis van een getalenteerd en gepassioneerd team. Deze zijn gewijd aan het leveren van de hoogste normen. Gedurende de zestig uur die nodig zijn om één Tempur matras te creëren, voeren we zevenenzestig verschillende kwaliteitschecks uit.

Als één van hun specialisten het gevoel heeft dat een matras nog steeds niet goed genoeg is, kunnen ze het simpelweg afkeuren. We moedigen deze aanpak aan, omdat onze toezegging op kwaliteit diep zit. Inclusief het selecteren van alleen de beste materialen en hun streven naar veilige, wereldwijd erkende certificeringen die aansluiten op onze duurzame doelstellingen. Van het eerste concept tot de laatste steek, van hun productiefaciliteit tot aan uw slaapkamer. U kunt er gerust op zijn dat Tempur producten het beste van het beste zijn.

Erkend door NASA en gecertificeerd door de Space Foundation

Eind jaren 60 vonden wetenschappers van NASA een geheel nieuw materiaal uit voor gebruik binnen de spaceshuttles. Hun oprichters zagen in welk uniek potentieel dit materiaal bood. Ze zijn de oorspronkelijke uitvinding van NASA gaan doorontwikkelen tot Tempur materiaal en creëerden zo na verloop van jaren de eerste visco-elastische matras en – kussen ter wereld.

Na zijn waarde te hebben bewezen in de gezondheidszorg, treffen we Tempur bedden nu overal ter wereld in slaapkamers aan waar het miljoenen mensen een ongekende slaapvervaring biedt. Daarom heeft NASA alleen de matrassen en kussens van dit merk erkend als matrassen en kussens die de kwaliteit van leven verbeteren. Deze eervolle erkenning onderscheidt ons, houdt ons bescheiden en geeft ons de inspiratie om voortdurend te innoveren om een slaapervaring te bieden die niet van deze wereld is. En dat is allemaal ooit begonnen bij de wetenschappers van NASA.

Kom de collectie van TEMPUR ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken. 

Boven