PLUTEX

Plutex

 

Duurzame investering

Een kwalitatieve donsdeken en hoofdkussen zorgen niet enkel voor een knusse sfeer in bed, maar staan ook garant voor een heerlijke en verkwikkende nachtrust. Het is nu eenmaal een duurzaam product waaronder je ettelijke uren per nacht doorbrengt.

Daarom is de aanschaf van zowel een kwalitatieve donsdeken als hoofdkussen een degelijke investering in je slaapcomfort. Meer zelfs, wie eenmaal de luxe van dons heeft ervaren zal niet snel voor iets anders kiezen!

Onze garantie

Kwaliteit is de sleutel tot succes. Slechts de beste kwaliteitsdons geeft uw donsdekens en kussens die specifieke voordelen en dat uitzonderlijke slaapcomfort.

Plutex verwerkt het fijnste dons dat de natuur te bieden heeft. De zorvuldige en kwaliteitsvolle fabricatie, met toepassing van de beste tijk, garandeert de superlange levensduur van Plutex donsdekens. Een donsdeken koopt men voor het leven. Inter Dons Service levert dan ook levenslange garantie op productiefouten voor haar Plutex donsdekens. 

Inter Dons Service garandeert tevens:

* correct donspercentage
* volume
* herkomst van het dons

De tijk is gegarandeerd 10 jaar donslicht. Deze garantie wordt enkel verleend wanneer de donsdeken om de 5 jaar wordt gereinigd bij Plutex-Inter Dons Service.

Deskundige reiniging van uw kostbaar donsdeken

Bij het kopen van uw donsdeken, bent u niet over één nacht ijs gegaan. Een kwestie van vertrouwen, u heeft immers een investering voor het leven gedaan en verwacht een optimaal comfort van uw donsdeken. 

In ons wisselend klimaat wordt de donsdeken veel gebruikt vanwege de uitstekende thermische werking welke dons vanwege zijn natuurlijke eigenschappen heeft. Door het intensieve gebruik is een donsdeken onderhevig aan slijtage en is onderhoud noodzakelijk. Het dagelijks onderhoud beperkt zich tot het luchten (nooit in de zon en bij vochtig weer) en het opschudden. 

Door het verplaatsen van dons, door het opschudden en het bewegen tijdens het slapen, wordt de dons geknakt en gewreven waardoor donsstof en gruis ontstaan. Door lichaamstranspiratie plakt de dons aan elkaar en ontstaan klonters. De natuurlijke eigenschappen en de functie van het materiaal verminderen hierdoor. Deskundige reiniging is daarom 1 keer in de vijf jaar aan te bevelen!

Kom de collectie van PLUTEX ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken. 

Boven