SWISSFLEX

Swissflex

 

De Swissflex filosofie

Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.

Lattenbodems zijn de basis voor een goede nachtrust 

Voor perfecte ergonomie zorgen onze verborgen sterren: innovatieve lattenbodems. Onze nieuwste technologie bridge is het revolutionaire resultaat van jarenlange ontwikkeling en past zich optimaal aan elke houding aan. Voor elke lichaamsbouw en in alle slaapposities.

Swissflex lattenbodems zijn compatibel met vrijwel alle bedden. De lattenbodem kan naar wens vrijstaan, in een bedomranding worden ingelegd of met de standaard meegeleverde inbouwset in een handomdraai worden gemonteerd. Lattenbodems zijn, in combinatie met poten, ook als vrijstaand bed te gebruiken.

Uni 22 bridge, meer is er niet. Deze zwevende constructie combineert onze bridge-technologie met de beproefde Swissflex-golflatten en zorgt zo voor ultiem comfort helemaal tot aan de rand. Wat deze lattenbodem bijzonder maakt is dat het lichaam altijd perfect in balans is. Of u nu op uw zij, rug of buik ligt. Het design is onderscheiden met de Red Dot Award 2014, de iF Design Award 2015 en de nominatie voor de German Design Award 2016.

Matrassen voor gepersonaliseerd ligcomfort 

Samen met de lattenbodem zorgt een matras die zich aan de individuele behoeften van de mens aanpast voor perfect slaapcomfort. Optimale drukverdeling, gerichte ondersteuning en ademend vermogen kenmerken al onze matrassen. Dat komt ook zeker door onze baanbrekende innovatie geltex: een combinatie van elastisch gel en luchtdoorlatend schuim.

Hoogwaardige slaapsystemen

Bij Swissflex vindt u hoogwaardige slaapsystemen voor een gezonde nachtrust. We gebruiken alleen materialen van de beste kwaliteit en tijdens het productieproces wordt aandacht geschonken aan zelfs het kleinste detail. De producten worden bovendien regelmatig onderworpen aan kwaliteitscontroles. Daarom zijn Swissflex-producten de perfecte keuze voor iedereen die een goede nachtrust belangrijk vindt.

Kom de collectie van Swissflex ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken. 

Boven