raamdecoratie

RAAMDECORATIE

Decoreer je eigen zonlicht

In elk gebouw of woning valt licht binnen door de ramen. De manier waarop het licht binnenvalt, is overal verschillend. De raamdecoratie van Crommen slaapcomfort & interieur zorgen voor een unieke lichtinval en bijhorende belijning in een ruimte, wat een meerwaarde creëert voor het interieur. Zo ontstaat een bepaalde sfeer, die bijdraagt tot het comfort en welbehagen van de bewoners en de aanwezigen.

Bij Crommen slaapcomfort & interieur hebben we aandacht voor prachtige raamdecoratie. Net omdat het kleinste detail telt, gebeurt de volledige productie van onze raamdecoratie in België. Met onze uitgebreide selectie aan kleuren, patronen, stoffen en lamellen van de fijnste kwaliteit is er voor ieder wat wils.

Wat je ook zoekt in je raamdecoratie, bij Crommen slaapcomfort & interieur vinden we voor elk raam een perfecte match.

Breng warmte, sfeer en harmonie in huis

Wij bieden 12 verschillende soorten raambekleding waarbij verschillende stoffen kleur-gecoördineerd onderling verwerkt kunnen worden.

Onze raambekleding is antistatisch en vuilafstotend. Afborstelen met een plumeau of een zachte droge doek is voldoende. Een aantal producten kunnen indien nodig ook gemakkelijk gewassen worden.

Crommen slaapcomfort & interieur combineert op ultieme wijze comfort en gebruiksgemak. Elk functioneel aspect komt overeen met onze hoge eisen op het gebied van comfort.

Op maat van elke levensstijl

Onze producten kunnen handmatig bediend worden maar ook op verschillende manieren gemotoriseerd worden voor het ultieme bedieningscomfort. Onze systemen zijn ook nog eens gebruiksvriendelijk. Je lichtinval regel je snel en eenvoudig met een afstandsbediening, een schakelaar of via je smartphone of domotica-installatie.

Bovendien is al onze raamdecoratie kidsproof. We bieden kindvriendelijke opties aan zoals een koordkikker die ervoor zorgt dat de koorden buiten het bereik van kinderen hangen of ons magnetisch Durin systeem dat loslaat bij 6 kg. Daarnaast zijn onze gemotoriseerde opties steeds kindveilig. 

Bij Crommen slaapcomfort & interieur willen we ook bijdragen aan een duurzame levensstijl. Naast stoffen met OEKO-TEX® en Greenguard® label bevat ons gamma ook cradle to cradle stoffen!

Laat je door ons inspireren!

verticale lamellen
vouwgordijnen
houten jaloezieën
rolgordijn duo
paneelgordijnen
rolgordijnen
botanic collectie
plissé gordijnen
aluminium jaloezieën
gordijnen op maat
jaloezie 50mm
doupli
gordijnen
horizontale jaloezieën
shutters

Kom onze RAAMDECORATIE ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken.

Boven