BELLA DONNA

Bella Donna

 

De koningin onder de hoeslakens

Uniek hoogwaardig jersey hoeslaken, bijzonder zacht en knuffelbaar. Een elegante, ondoorzichtig doek met heldere kleuren en perfecte rimpelvrije pasvorm. Kwaliteit die u voelt en ziet! Al de hoeslakens van Bella Donna zijn perfect, ook de volgende ochtend EN zonder strijken! 

Het zeer hoogwaardige jersey-breisel en de kleine hoeveelheid spandex vormen een bijzonder goed team. Figuurlijk gesproken kunt u de lakens rustig uit elkaar trekken, zodat het mooi op de hoeken en onder de matras ligt. Het laken nestelt zich dan strak rond de matras en zal niet kreuken omdat de stof na het uit elkaar trekken weer zal samentrekken. We hebben het over de prachtige combinatie van elasticiteit en veerkracht.

Voor alle matrassen, een op maat gemaakte oplossing

We hebben 3 laken varianten afhankelijk van de matrashoogte, ook voor de verfijnde complexe bedsystemen (denk aan oa. boxsprings, futon matrassen en waterbedden). Unieke bedden krijgen van ons maatwerk. Bella Donna werkt ook met gecombineerde maten. Een hoeslaken dat past op verschillende matrassen. Dit is een praktisch neveneffect van de grote elasticiteit van onze hoeslakens.

Bella Donna Jersey past dus perfect op alle bedden en is bovendien kreukvrij.

Dit is hoe majestueus slapen voelt

Voor Bella Donna Jersey verwerken we veel katoen garen tot een zeer dicht, fijn hoeslaken. Dit maakt het niet alleen doorzichtig, maar ook zeer resistent en duurzaam. Bella Donna Jersey heeft dankzij het gelijkmatige fijnmazige breisel een zeer uniform oppervlak. Hierdoor zijn de kleuren zeer regelmatig en intens. Het bijzonder uitgebreide verfproces met de nieuwste technologieën en de toevoeging van Aloë Vera en arganolie geven de stof extra intense kleuren met een zeer subtiele glans.

Briljante kleuren die blijven, zelfs na vele wasbeurten. U voelt gewoon het verschil

Opmaken is eenvoudig

Vooral bij grotere hoeslakens vanaf een breedte van 160cm staan we vaak voor de vraag: “Wat is de lange zijde en wat is de kortere?”
Elk Bella Donna Jersey hoeslaken is voorzien van een label met maat- en onderhoudssymbolen. De ‘slimme hoek’ met het label kan over de rechter boven- of linkerbenedenhoek van de matras worden getrokken.

De slimme hoek, slechts één begin en het hoeslaken zit perfect.

Natuurlijk getest en bekroond

Bij Bella Donna kopen ze hun katoenen garen en de super fijne elastan draden van geselecteerde garenleveranciers uit Duitsland. In Duitsland worden de garen gebreid, geverfd en afgewerkt tot onze jerseystoffen. Ongeveer 95% van onze producten worden in Duitsland gemaakt. Een klein maar fijn deel gaat naar een familiebedrijf in Slowakije. Uiteraard worden onze producten gecontroleerd op schadelijke stoffen door OEKO-TEX Service GmbH. 

Bella Donna is bekroond met het label “STANDARD 100 by OEKO-TEX®” en “Made in Germany”.

Kom de collectie van BELLA DONNA ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken. 

Boven