VISPRING

Vispring boxspring

 

Vispring, echte handgemaakte Britse luxe bedden 

Meesterschap heeft tijd nodig. In ons geval, meer dan 100 jaar. Daarom zijn onze beddenmakers zo vaardig: ze bezitten door de jaren heen overgedragen kennis en passie, en stoppen die in elke pluis en elke veer. Iedere matras wordt door hen gevuld, gestikt en afgewerkt, precies volgens bestelling.

Bedden met meer comfort en duurzaamheid 

We reizen de wereld af om de meest luxe en duurzame materialen te vinden. Zo blijft het Vispring comfort ongeëvenaard. Het materiaal moet wollig, donzig, glad en zacht zijn, anders gebruiken we het niet als vulling voor de Vispring matrassen. Elk materiaal wordt zorgvuldig behandeld. Handmatig genopt. Royaal gevuld. Prachtig afgewerkt.

Slaap als op een wolk 

Comfort kunt u op verschillende manieren beleven. Voor ons begint het met een bijzonder materiaal, zoals uitgelezen Britse wol. Dat is de basis van de matrassen in deze collectie. Dankzij de wol, die met de hand genopt en gekaard is tot een donzige structuur, voelen onze luxe bedden extreem comfortabel aan, waardoor u moeiteloos in slaap valt en geniet van een lange nachtrust.

Pocketvering, de Vispring traditie

We maken rond 1,2 miljoen veren per week volgens voorouderlijke technieken. Iedere vanadiumstalen veer heeft zes windingen, wat zorgt voor een beter bed dat het hele lichaam ondersteunt en tientallen jaren meegaat. Alles wordt door ons gemaakt in onze fabriek in Plymouth. Niets wordt ingekocht. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Bedden met zacht en ademend katoen

Katoen staat bekend om zijn zachtheid. Het is ook bijzonder duurzaam, ademend en absorberend. Een ideaal materiaal om onze natuurlijke matrassen mee te vullen. Het katoen dat we gebruiken komt uit Turkije: door zijn lange vezels en mooie glans is het een uiterst veelzijdig en luxueus materiaal.

Kom de collectie van VISPRING ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken. 

Boven