BEKA

Beka Bed

 

Beka, dat is de beste plek ter wereld

Volledig tot rust komen, genieten van pure luxe en eindeloos comfort: het is een zalig gevoel. Dat gevoel hoort bij het Beka-moment. De dag glijdt zachtjes van je af en je wordt weer volledig jezelf. Die momenten van indommelen en herbronnen beginnen bij de Belgische matrassen en boxsprings van Beka.

Vandaag zorgt Beka ervoor dat miljoenen mensen elke nacht opnieuw wegdromen en genieten van een verkwikkende nachtrust. Voor de familie Bekaert, de grondleggers van het Belgische matrassenmerk, begon het allemaal in 1935, in een kleine ijzerwinkel in Zwevegem. Hun liefde voor wegdromen in alle comfort geeft ons nog steeds richting. Al meer dan 85 jaar is Beka onderweg. De bestemming? Het ultieme slaapcomfort op de beste plek ter wereld. 

Een bed om in thuis te komen

Een goede nachtrust begint bij Beka. Laat de dag los, kom volledig tot rust en nestel je in de beste plek ter wereld. Slapen in een bed van Beka is indommelen in alle comfort en genieten van jouw Beka-moment. Als Gebrevetteerde Hofleverancier van België staan we voor pure slaapkwaliteit, elke nacht opnieuw.

Met een Beka-bed geniet je van een sterk staaltje Belgisch vakmanschap. Daar zijn we erg trots op. We maken elke matras met veel zorg en oog voor detail uit hoogwaardige materialen. En dat voel je.

Het beste bed ter wereld, dat stel je zelf samen

Met Choose&Snooze stel je zelf je bed samen voor een aantrekkelijke prijs. Kies uit een selectie hoofdborden, poten en boxen, en maak van jouw slaapkamer niet alleen de gezelligste, maar ook de meest stijlvolle plek. Leg je eigen accenten … en leg je heerlijk neer op het bed van je dromen.

Gebrevetteerde Hofleverancier van België

Een voorrecht omdat de titel, toegekend door Zijne Majesteit de Koning, een bewijs is van het vertrouwen dat in de leverancier wordt gesteld, alsook van de kwaliteit van de diensten en producten die door hem worden verleend en geleverd.

Kom de collectie van BEKA ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken. 

Boven