WATERBED HERSTELLEN

Waterbed herstellen

 

Herstellen of repareren van uw waterbed?

Een probleem met uw watermatras?

U kan zelf aan de slag gaan om de oorzaak op te sporen en aan te pakken. Of u kan beroep doen op onze deskundigheid.             

Waterbed zelf herstellen? 

Betreft het probleem een lek? Dan kan je deze zelf herstellen dankzij onze reparatieset. Het opsporen van dat lek kan wel een lastige opgave zijn. Water zal namelijk altijd naar het laagste punt van uw bed gaan. Als de vloer een paar millimeter scheelt kan je al op de verkeerde plaats zoeken. Maak de watermatras overal zo goed mogelijk droog en kijk waar deze het snelste terug nat wordt. In deze omgeving zal u het gaatje zeker vinden. Laat absoluut geen water uit de watermatras alvorens het lek gevonden en herstelt is. Heb je het lek kunnen opsporen? Maak dan deze plaats extra goed droog en volg de instructies op onze reparatieset. Zo heeft u nog enkele jaren geniet van uw waterbed.

Waterbed laten herstellen? 

Kan u het lek niet vinden? Of is er een ander probleem? Misschien heeft het verwarmingselement het begeven? Of wilt u graag een hogere stabiliteit? U kan voor elk probleem een beroep doen op onze expertise. Wij lossen dit graag voor u op. 

Is je watermatras versleten? 

Geeft je huidige watermatras niet meer hetzelfde comfort dat u gewend bent? Zakken de schuimranden in? Dan is je watermatras hoogst waarschijnlijk aan vervanging toe. Het is hierbij niet nodig om een heel nieuw waterbed aan te schaffen. Met het vervangen van de waterzak is het probleem dikwijls al verholpen. Zo kan u er weer voor enkele jaren tegen en bespaart u zich de kosten van de aankoop van een volledig waterbed. Onze watermatrassen zijn compatibel met Strechts Top, Land and Sky, Bodytone, enz…

Voordelen van onze waterbedservice

  • U hoeft zelf niets te ondernemen, wij doen al het werk van A tot Z
  • U hoeft geen nieuw gereedschap aan te kopen om deze klus te klaren
  • Het scheelt u een hoop tijd, energie en ergernissen
  • Wij voeren een goede controle uit op beschadigingen en/of slijtage
  • U slaapt diezelfde avond nog in uw eigen waterbed

Gebruik maken van onze waterbedservice? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend!

Boven