SCHRAMM

Schramm boxspring

Schramm matrassen staan voor Duitse topkwaliteit

Het Duitse familiebedrijf Schramm heeft reeds meer dan 90 jaar ervaring en volgt een langetermijnvisie van kwaliteit en duurzaamheid. Wie op een Schramm matrassysteem heeft geslapen wil dit comfort niet meer missen. Want vooral in de zeer hectische tijden van vandaag hebben wij mensen erkend dat een goede nachtrust een belangrijke factor. Dit is belangrijk voor een gezonder leven. Er is geen betere plek voor mensen om te ontspannen dan in een perfect doordacht slaapsysteem. De op maat gemaakte bedden en slaapsystemen zijn altijd puur ambachtelijk vakmanschap. Dit unieke vakmanschap is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. Schramm levert een belangrijke bijdrage aan de beste nachtrust. Unieke stukken worden volledig met de hand gemaakt in Duitsland. Hierbij wordt tot in het kleinste detail rekening gehouden met de parameters van het menselijke gestalte. En er wordt eveneens gekeken naar de gewoonten en voorkeuren van elk individu.

Het twee-matrassen-systeem

Met het twee-matrassen-systeem uit het beddenprogramma van Schramm kiest u voor de perfect op elkaar afgestemde combinatie van een flexibel bovenmatras en een stabiel ondermatras. Dit zorgt gedurende de nacht voor de totale ontspanning en vernieuwing van lichaam, geest en ziel. De nauwkeurig reagerende, op uw individuele maat en slaapgewoonten afgestemde, bovenmatras brengt het lichaam in een ideale anatomische positie. De stabiele ondermatras veert iedere beweging gelijkmatig af en vormt zo de supportbasis om goed te kunnen slapen.

Individueel afgestemde ondersteuning

Het ondersteunend vermogen van elke Schramm matras wordt individueel afgestemd op het gewicht en de lichaamsbouw van de slaper door de keuze van verschillende veerkern-recepturen. Zo is ieder Schramm matras maatwerk voor het individuele lichaam. De gepatenteerde schouderopname voor de verdere optimalisatie van de zijligging wordt aangeboden. Evenals een matras in anti-allergie uitvoering. Materiaal- en verwerkingskwaliteit van iedere Schramm matras zijn door zorgvuldige ambachtelijke fabricage gegarandeerd.

Zuivere individualisme van de hoogste slaapcultuur

In de Schramm-pocketveermatrassen Mythos en Divina worden uitsluitend veren toegepast die na het draaien in een oven worden gebakken en als gevolg daarvan bestand zijn tegen slijtage en overbelasting. Al naar gelang het gewicht, de gewichtsverdeling en de gewoonten van de slaper werken de veren in het matras met verschillende krachten. En omdat iedere 6 en 9-slags cilindrische veer afzonderlijk met de hand in een pocket wordt ingenaaid, kan deze nagenoeg onafhankelijk van de veer ernaast bewegen en zich perfect aan de contouren en bewegingen van het lichaam aanpassen.

 

Kom de collectie van SCHRAMM ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken. 

Boven