Pullman

Het ware geheim achter het succes van Pullman is eigenlijk altijd aan het zicht onttrokken : namelijk het unieke veersysteem dat is uitgevonden en gepatenteerd door Pullman. Deze elektrothermisch geharde Inside pocket veer is een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. Het effect hiervan ervaart u zodra u op een Pullman matras gaat liggen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding.  

Ongekend comfort

U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 
 

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlang plezier dat ze u zullen bieden. Daarom frijgt u op de boxspring frames 25 jaar garantie op frame en draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

 
Boven