J. MARSHALL by Vispring

J.Marshall boxspring

 

Meer dan 100 jaar expertise

We slapen op allerlei wilde en wonderbaarlijke manieren. Dat kan het kiezen van een nieuw bed overweldigend maken – er is eindeloos veel keuze en veel jargon. Daarom heeft Vispring vier unieke matrasontwerpen gecreëerd om het eenvoudig te houden.

James Marshall, een jonge Britse ingenieur uit 1899, vond de pocketveringmatras uit. Zijn Vispring-bedden, met hun ongeëvenaarde comfort, vonden hun weg naar ’s werelds meest luxueuze slaapkamers.
Natuurlijk is er sindsdien veel veranderd, maar een ongelooflijke nachtrust is nog altijd even belangrijk.

J. Marshall matrassen bieden Vispring’s traditionele pocketvering comfort en ondersteuning in vier eenvoudige modellen, toegankelijk voor iedereen.

N°1 – J. Marshall

Dit is waar goed slapen begint.

Gemaakt met 1000 pocketveren, ondersteunt Nr. 1 van J. Marshall uw hele lichaam en reageert op elke beweging. De matras is met de hand gevuld met diepe lagen wol en katoen voor een totaal comfort en ademend vermogen. De matras wordt met de hand getuft, zodat de vezels op hun plaats blijven en niet verschuiven na verloop van tijd. Deze is afgewerkt met een geweven laag Belgisch damast. Deze staat bekend als tijk en biedt een zacht en ononderbroken gevoel over de hele matras.

N°2 – J. Marshall

Meer veren, meer ondersteuning. 

Nr. 2 van J. Marshall is gemaakt met 1200 pocketveren voor comfort van hoofd tot teen, hoe u ook slaapt. De matras is diep gevuld met natuurlijke vezels – zuiver scheerwol, duurzaam Tencel™, zachte bamboe en donzige alpaca – die zorgen voor een verbazingwekkend comfortabele slaap. Door de vulling met de hand te tuften, blijft de matras jaar na jaar even comfortabel aanvoelen. En de matras is afgewerkt met een Belgische Damast tijk (de zijdeachtige toplaag) voor een consistent zacht gevoel.

N°3 – J. Marshall

Plus Pillow Top.

Nr. 3 van J. Marshall introduceert Pillow Top. Dit is een extra laag traagheidswol (60% polyester, 40% wol) die aan het matrasoppervlak wordt toegevoegd voor een ongelooflijke diepte van comfort. Daaronder bevat deze matras 1400 pocketveren en is gevuld met nog meer natuurlijke materialen – katoen, wol, zachte bamboe, donzige alpaca en zijdezachte pashmina. Elders houdt de handgetufte vulling de matras op zijn best en worden extra lagen wol toegevoegd voor nog meer comfort. Het geheel is afgewerkt met een Belgische Damast tijk met een viscose die het matrasoppervlak een ongelooflijk zijdeachtig gevoel geeft.

N°4 – J. Marshall

Comfortabel de beste.

Nr. 4 van J. Marshall is de meest responsieve matras. Hij is gemaakt met 1600 honingraat pocketveren en 1500 microveren voor de meest comfortabele nachtrust. We vullen de matras met de hand met zuiver scheerwol en katoen. Dan voegen we Pillow Top toe – een extra laag die op het matrasoppervlak ligt voor nog meer comfort. Deze is gevuld met de fijnste natuurlijke materialen – pashmina, zachte bamboe, alpaca, kasjmier en zijde. Daaronder vindt u nog meer lagen wol en een handgetufte vulling die ervoor zorgt dat de matras na verloop van tijd zijn vorm behoudt. De matras is afgewerkt met een Belgische Damast tijk die zorgt voor een vederzacht oppervlak waar u ook ligt.

Kom de collectie van J. MARSHALL ontdekken in onze toonzaal, indien gewenst kan je ook een afspraak maken. 

Boven