Aquabedding

Exclusive Plus: Individualiteit respecteren

Uw individuele behoeften staan centraal bij de technische ontwikkeling van de Aquabedding® Exclusive plus watermatras. De nieuwste cilinders kunnen aangepast worden aan uw eigen lichaamsgewicht en specifieke lichaamsbouw. Het zwaardere bekken wordt efficiënt ondersteund en zorgt voor een juiste positie van de rug.

Het gepatenteerde matrassysteem is onderverdeeld in 3 zones. De matras volgt optimaal de lichaamsvorm en garandeert zo de beste ondersteuning. 
Dit technische hoogstandje is aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren en laat u zalig diep slapen in een ergonomisch verantwoorde houding.

 

Voordeel

1. Individueel aangepast slaapcomfort 
Deze watermatras is volledig afgestemd op mijn eigen lichaamsgewicht en mijn specifieke lichaamsbouw.

2. Langere diepe slaapfasen 
Ik slaap diep en ononderbroken, want mijn hypothalamus – het deel van de hersenen dat instaat voor het ontwaken bij te hoge lokale druk – krijgt meer rust.

3. Nestwarmte 
Mijn lichaam verbruikt minder energie door de constante temperatuur. Al mijn vitale functies komen tot rust (ademhaling, hart, bloedcirculatie,…).

4. Spierontspanning 
Mijn spieren ontspannen zich snel en volledig door een betere doorbloeding. Omdat mijn benen hoger liggen, ontspant mijn rug en worden lymfe en bloed beter afgevoerd.

5. Allergievrij
Dankzij het ideale microklimaat krijgen allergieën (vb. huisstofmijt, stoffen,…) en schimmels geen kans.

6. Optimale drukverdeling
De vergrote matrasoppervlakte en de draagkracht van het water verlagen de lokale druk op de zwaarste punten van mijn lichaam.

7. Uitgerust wakker worden
Omdat ik minder van houding verander, wordt mijn slaap beter van kwaliteit en recupereer ik sneller. Ik voel me ’s morgens uitgerust en fit bij het ontwaken.

8. Stabiele ligpositie
Warmte, optimale drukverdeling en spierontspanning stabiliseren de positie van mijn lichaam. Dat betekent ononderbroken doorslapen.

9. Verzachting van rugpijn
Het slaapsysteem volgt mijn natuurlijke lichaamsvormen zodat mijn wervelkolom en mijn volledige lichaam in een ergonomisch verantwoorde positie liggen. Mijn lichaam wordt 100 % ondersteund.

10. Hygiënisch
De oppervlakte van de watermatras is gemakkelijk te reinigen. De hoezen zijn afneembaar en wasbaar. 

Boven