Slaapcomfort Crommen

Bilzersteenweg 13
B-3730 Hoeselt
Tel: 089 - 41 73 62
Fax: 089 - 50 17 68
Email: info@slaapcomfort.be

 

Plutex donsdekens

Een Plutex donsdeken verwerf je voor het leven !

Breng meer creativiteit tussen de lakens. En verheug je elke nacht opnieuw op de tedere zachtheid, de comfortabele warmte en het luxeuze gevoel dat echte dons je schenkt. Dankzij een jarenlange ervaring zijn de Plutex donsdekens perfect en vakkundig afgewerkt.

Met de beste, ondoorlaatbare tijk omgheven. Gegarandeerde kwaliteit. Zowel zomer als winter zorgt je Plutex donsdeken voor verrukkelijke nachten en een heerlijke nachtelijke sfeer.

Onze garantie
Kwaliteit is de sleutel tot succes. Slechts de beste kwaliteitsdons geeft uw donsdekens en kussens die specifieke voordelen en dat uitzonderlijke slaapcomfort.
Plutex verwerkt het fijnste dons dat de natuur te bieden heeft. De zorvuldige en kwaliteitsvolle fabricatie, met toepassing van de beste tijk, garandeert de superlange levensduur van Plutex donsdekens.

Een donsdeken koopt men voor het leven. Inter Dons Service levert dan ook levenslange garantie op productiefouten voor haar Plutex donsdekens.

Inter Dons Service garandeert tevens:

  • correct donspercentage
  • volume
  • herkomst van het dons.

De tijk is gegarandeerd 10 jaar donslicht. Deze garantie wordt enkel verleend wanneer de donsdeken om de 5 jaar wordt gereinigd bij Plutex-Inter Dons Service.


DESKUNDIGE REINIGING VAN UW KOSTBARE DONSDEKEN
 
Bij het kopen van uw donsdeken, bent u niet over één nacht ijs gegaan. Een kwestie van vertrouwen, u heeft immers een investering voor het leven gedaan en verwacht een optimaal comfort van uw donsdeken.
In ons wisselend klimaat wordt de donsdeken veel gebruikt vanwege de uitstekende thermische werking welke dons vanwege zijn natuurlijke eigenschappen heeft.
Door het intensieve gebruik is een donsdeken onderhevig aan slijtage en is onderhoud noodzakelijk. Het dagelijks onderhoud beperkt zich tot het luchten ( nooit in de zon en bij vochtig weer) en het opschudden.
Door het verplaatsen van dons, door het opschudden en het bewegen tijdens het slapen, wordt de dons geknakt en gewreven waardoor donsstof en gruis ontstaan.
Door lichaamstranspiratie plakt de dons aan elkaar en ontstaan klonters. De natuurlijke eigenschappen en de functie van het materiaal verminderen hierdoor

DESKUNDIGE REINIGING IS DAAROM 1 KEER IN DE VIJF JAAR AAN TE BEVELEN.