Slaapcomfort Crommen

Bilzersteenweg 13
B-3730 Hoeselt
Tel: 089 - 41 73 62
Fax: 089 - 50 17 68
Email: info@slaapcomfort.be

 

Soulmate

De Soulmate boxspring collectie is makkelijk te overzien - we hebben gekozen voor het beste veersysteem en alle Soulmate matrassen zijn afgedekt met natuurlatex. Deze latex wordt minimaal vastgezet aan de veren middels een hotmelt, zodat de veren individueel kunnen blijven functioneren. Deze constructie zorgt voor een zeer goede puntelasticiteit, ondersteuning en comfort. U kunt kiezen uit 3 hardheden: soepel, medium of stevig.

De bovenste pocketveer hebben we 5 comfortzones gegeven. Dit betekent dat u extra ondersteuning onder de schouders en het hoofd heeft. Het is uiterst belangrijk dat u niet wegzakt in het matras op de plek waar u het zwaarst bent, maar dat u precies die ondersteuning krijgt die nodig is zodat uw ruggengraat recht ligt als u op uw zij ligt. Het comfort in de topmatras is meer een parameter voor het totale gevoel van ondersteuning en rust in het hele lichaam.

Goed ligcomfort is heel persoonlijk. Daar is geen gouden regel voor maar wij kunnen u een uitgebreid en persoonlijk advies geven. Probeer de verschillende veersystemen, hardheden en topmatrassen en kies met uw hart.